Diensten

Indiviudele consulten

Een macrobiotische eet- en leefwijze is uitermate geschikt ter voorkoming van welvaartsziekten. Deze eet- en leefwijze staat al meer dan 40 jaar aan de top van de beste eet- en leefwijze voor een goede gezondheid. De afgelopen 20 jaar heeft de macrobiotische eet- en leefwijze zich verder ontwikkeld voor medicinale toepassingen bij vooral chronische aandoeningen. Internationaal genazen tienduizenden mensen van hun chronische aandoeningen de afgelopen 40 jaar. The Macrobiotic Way is gespecialiseerd in eet- en leefadviezen bij ziekten zoals hoge bloeddruk, diabetes, ziekte van Crohn, reuma, kanker, hepatitis b en c, overgewicht, astma, huidaandoeningen, hooikoorts, lyme en meer chronische aandoeningen. U kunt het beste een afspraak maken voor een consult.

De consultdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Bij een consult gezonde basis ontvangt u tevens gratis de e-versie van het basisboekje Ideaal Gezond met de poster Het Ideale Eetpatroon voor Gezondheid. Bij een medicinaal consult ontvangt u ook tevens in e-versie het boekje Medicinaal Koken voor 8 Sterren.

Alle consulten bij The Macrobiotic Way worden uitgevoerd door Vincent Gerdsen, afgestudeerd als bachelor Toegepaste Huishoudwetenschappen Wageningen en schrijver van het debuutboekje "Ideaal Gezond" , het tweede boekje "Medicinaal koken voor 8 sterren" en de posters "Het Ideale Eetpatroon voor Gezondheid" en "Do-in". Hij is gespecialiseerd in de macrobiotische eet- en leefwijze.

Werkwijze consulten

Bij aanvraag van een consult vraag ik u om in maximaal 1 a 4 of kort en bondig te schrijven waarvoor u op consult komt. U kunt aangeven wat uw gezondheidsverleden is, wat u de afgelopen jaren voor een eet- en leefwijze hebt toegepast, uw geboortedatum, lengte en gewicht. Zijn er zaken die u van belang vindt om te schrijven dan kunt u dat doen.
Met alle informatie wordt er een voorbereding gedaan voor een optimaal consult. Gedruende een uur nemen wij uw schrijjven door, kijken samen wat de beste eet- en leefwijze adviezen voor uw zijn voor de komende weken. De belangrijkste aandachtspunten krijgt u na het consult per e-mail toegestuurd. 2 weken na uw consult kunt u mij nog gratis per e-mail raadplegen over uw nieuwe situatie. Het beste is om na ongeveer 6 weken na het consult samen in een vervolg consult een evaluatie te doen maar dat staat u natuurlijk vrij.
Er bestaat een gezonde basis consult en een medicinaal consult. Het eerste brengt u op een algemeen gezonde eet- en leefwijze om gezond te blijven en op een goed gewicht te blijven of te komen. Het consult medicinaal is geschikt voor mensen tijdens ziekten of na een ziekten.

Overige

Tevens is het mogelijk om een internetconsult te doen. Ook voor kortere vragen, adviezen, begeleiding via internet kunt u The Macrobiotic Way raadplegen.

Nieuw vanaf 2020 consult bij u thuis

Prijzen 2020

Consult gezonde basis 90 euro (60 minuten)
Consult gezonde basis bij u thuis 100 euro (60 minuten) exclusief reiskosten trein
Internetconsult gezonde basis middels Skype 75 euro (45 minuten)
Consult medicinaal 150 euro (90 minuten) alleen op locatie The Macrobiotic Way
Kortere vragen middels e-mail 30 euro


Betaalwijze internetconsult

Gezien de ervaringen met achteraf betalen dien je vooraf het internetconsult te betalen. Als je betaling zichtbaar is ontvang je een bevestiging en wordt er een afspraak met je gemaakt.

EUR 75,00 over naar bankrekeningnummer NL06ABNA0535324634.
(alle '0' zijn cijfers)
BIC nummer: ABNANL2A.
Ten name van: Vincent Gerdsen.
Vermelding Internetconsult

The Macrobiotic Way
Jacob van Lennepkade 340/1
1053 NJ Amsterdam
Telefoon +31 6 13303784
info@themacrobioticway.nl

The Macrobiotic Way
Jacob van Lennepkade 340/1
1053 NJ Amsterdam
Telefoon +31 6 13303784
info@themacrobioticway.nl

The Macrobiotic Way is lid van de NVVM, Nederlandstalige Vereniging voor Macrobiotiek.