vincent
VAN GERDSEN

Upgrade fashion

Als ik door de stad Amsterdam loop, waar ik meer dan 20 jaar woon, let ik dijkwijls op kleding wat mensen dragen. Soms geef ik mensen een cijfer en dikwijls is het vrij onvoldoende. Er is heel veel kleding, er wordt heel veel kleding gekocht maar het wordt ook weer snel in een zak gedaan voor in de container. Fastfashion is net als fastfood een flink milieuprobleem in de wereld. Daarnaast zien wij dat er nog heel veel mis is met de werkomstandigheden in landen waar de fastfashion wordt gemaakt.

Upgrade fashion maakt van nieuwe items een uniek kledingstuk waardoor je blij bent met het item en je het niet snel in de container zal doen. Op deze wijze maken wij de wereld mooier en remmen wij de fastfashion.

vincent VAN GERDSEN, een label van een echte liefhebber van smaakvolle kleding waarmee je gezien mag worden. Elk stuk is uniek omdat er maar een beperkt aantal van gemaakt worden. Het zijn mannen maten maar iedereen kan het dragen. Inspiratie wordt opgedaan bij labels als Walter van Beirendonck, Dries van Noten, Kriss Van Assche, Alexander van Slobbe, Francisco van Benthum, Dior, Dolce&Gabanna, Lemaire, en meer labels uit het hoge segment.

Op zoek naar nieuwe stukken om er een uniek stuk van te maken vraagt een aantal kwaliteitseisen, juiste prijs en goede kleuren. Als het stuk gekocht is komt de fase van ontwerpen van een nieuwe laag op het stuk. Vervolgens wordt de juiste nieuwe stof en garens uitgezocht om er een mooi geheel van te maken. Applicaties worden zorgvuldig op het item geplakt en genaaid zodat deze op de plaats blijven. Als het item klaar is wordt het gestreken, opgehangen en later netjes beschermend verpakt.

De prijzen zijn zonder winstoogmerk en worden zonder winkel aangeboden. Normaal reken een winkel 2,5 de inkoopprijs voor de verkoopprijs. Je kan dus voor een zeer schappelijke prijs een mooi item aanschaffen bij vincent VAN GERDSEN.

vincent VAN GERDSEN, een smaakvol label met een kleine bijdrage maar een groot gebaar voor een betere en mooiere wereld.


vVG1 T-shirt, Licht blauw, medium, applicaties donker blauw. Prijs 37,50 euro.

vVG2 T-shirt, oranje, medium, applicaties grijs. Prijs 37,50 euro.

vVG3 T-shirt, antraciet grijs, medium, applicaties zwart. Prijs 37,50 euro.


vVG4, short grijs, large, applicatie zwart en label wit, aantal 2. Prijs 45,00 euro. Nog 1 exemplaar.


vVG5, short, beige, large, applicatie wit en label wit, aantal 2. Prijs 45,00 euro. Nog 1 exemplaar.


vVG6 T-shirt, zwart, large, applicaties zwart en zipp koort, aantal 2. Prijs 37,50 euro. Nog 1 exemplaar.


vVG7, T-shirt Japan, wit, medium, applicaties licht grijs en rood. Prijs 37,50 euro.


vVG8, T-shirt Japan, wit, medium, applicaties licht grijs en rood. Prijs 37,50 euro.


vVG9, T-shirt Japan, wit, medium, applicaties licht grijs en rood. Prijs 37,50 euro.
vVG10, T-shirt zwart, medium, applicatie donker grijs. Prijs 27,50 euro.
vVG11, T-shirt zwart, medium, applicatie wit. Prijs 27,50 euro.
vVG12, T-shirt zwart, medium, applicatie beige. Prijs 27,50 euro.


vVVG13, T-shirt wit, medium, applicatie zwart, aantal 2. Prijs 27,50 euro.


vVG14, T-shirt grijs, small, applicaties antraciet en licht groen. Prijs 37,50 euro.

vVG15, T-shirt grijs, medium, applicaties antraciet en oranje. Prijs 37,50 euro. Niet meer leverbaar.

vVG16, t shirt grijs, large, applicaties zwart en wit. Prijs 37,50 euro. Niet meer leverbaar.


vVG17, shirt, licht beige, medium, applicaties geel. Prijs 55,00 euro. Niet meer leverbaar.


vVG18, t shirt, licht oranje, medium, applicaties donker oranje. Prijs 65,00 euro.


vVG19, t shirt, rood, valt medium/large, applicatie donker rood, exclusief Dries van Noten upgrade t shirt. Prijs 70,00 euro.


vVG20, t shirt, grijs, medium, applicaties oranje en beige. Prijs 27,50 euro.


vVG21, t shirt, grijs, medium, applicatie bruin. Prijs 27,50 euro.vVG22, hemd, wit, valt als medium large, applicaties zwart en rood, aantal 2. Prijs 37,50 euro.


vVG23, pantalon, antraciet, voor medium tot large, applicaties lichtgrijs en zwart, beige katoenen riem. Het is maat 52 maar de opzet is dat het item met aantrekt riem ruim valt. Prijs 75,00 euro.


vVG24, t shirt, groen, large, applicaties groen en label grijs. Prijs 65,00 euro. Niet meer leverbaar.vVG25, trui, zwart, medium, applicatie grijs en label wit. Prijs 70,00 euro.

vvg26, short, zwart, voor m en l, applicaties zwart zoals nieuwe zak achter, nieuwe riem gemaakt. Short dient ruim te vallen en je trekt deze aan met de riem. Prijs 55,00 euro.

vvg27, shirt, grijs, stevig, lange mouwen, medium, applicaties zwart, label en elastieke twist boven. Short en shirt is een mooie combinatie met COS zomerschoen en sokken. Prijs 65,00.

Bestel je item of als je in Amsterdam woont of bent maak een private shopping afspraak. Bereikbaar WhatsApp 0613303784 informatie, afspraak en bestellen, e mail vincentgerdsen@kpnmail.nl.

Verzendkosten t shirt 5,00 euro, verzendkosten overigen 7,50 beiden met track&trace. Alle items kunnen niet worden teruggezonden.

Met vriendelijke groet,

Vincent Gerdsen

Vincent Gerdsen
Jacob van lennepkade 340/1
1053 NJ Amsterdam.