Nieuws

Voorjaarsreiniging 8-21 april


De lente is de uitgesproken tijd om je lichaam en geest te reinigen. Na een winter van meer stevig eten en drinken vraagt je lichaam om een goede maar voorzchtige reiniging. 2 weken reinigen is een goede basis om weer fris en helder van de lente en de zomer te genieten. Met smaakvolle voeding uit de Japans macrobiotische keuken, beweging en bezinning in deze reiniging kom je weer bij je basis.

De werkwijze is dat je voor twee weken het programma document Voorjaarsreiniging ontvangt. Voor elke dag is er een ontbijt, een lunch en een avondmaaltijd. Elke dag kunt u support krijgen via Facebook The Macrobiotic Way, e-mail of telefonisch contact.

Je ontvangt gratis de e- versies basis literatuur van The Macrobiotic Way zoals het debuutboekje Ideaal Gezond en het tweede boekje Medicinaal Koken voor 8 Sterren. Op deze wijze kunt de Voorjaarsreiniging optimaal toepassen.

Reinig je lichaam en geest, het bevordert je gezondheid. je komt op een beter, gezonder gewicht en 2 weken heerlijk eten, drinken en bewegen voor jezelf.

Prijs 175 euro inclusief begeleiding.

Schrijf je ook in op info@themacrobioticway.nl , je ontvangt het programma en je wordt geholpen bij 2 weken gezond en aangenaam reinigen.

The Macrobiotic Way op Instagram

Anno 2019 is Instagram niet meer weg te denken als sociale media. Geniet van de bijdragen van de The Macrobiotic Way.

www.instagram.com/vincentgerdsen

Vincent Gerdsen: “De macrobiotiek heeft mijn leven gered”

Over gezond leven, ziektegenezing en rust van lichaam en geest

Hij was letterlijk ten dode opgeschreven. Nadat bij Vincent Gerdsen is vastgesteld dat hij lijdt aan chronische Hepatitis B, geven specialisten in het ziekenhuis hem in 1994 hoogstens tien tot vijftien jaar te leven. De kans op herstel ligt immers lager dan één procent. Gerdsen komt vervolgens in aanraking met de macrobiotiek, waardoor hij van zijn ziekte weet te genezen. Als specialist van de macrobiotische eet- en leefwijze zou hij graag zien dat anderen hetzelfde pad bewandelen.

Kijk voor het gehele interview op: "http://adhdreej.wordpress.com/2015/11/01/interview-vincent-gerdsen"